Messis første mål i Paris hjalp PSG med at vinde Manchester City

Lionel Messi scorede sit første Paris St-Germain-mål på fantastisk måde, da de slog Manchester City i et spændende Champions League-gruppespil. Efter at have taget en fodboldtrøjer på, var Messi lige kommet sig efter et knæproblem, der så ham blive sat på sidelinjen i PSGs sidste to kampe. Da PSG allerede førte 1-0 i det 74. minut, afsluttede Messi et hurtigt kontraangreb ved at skære ind fra højre og finde Kylian Mbappé ved kanten af ​​straffesparksfeltet.

I stoppetid beviste det argentinske es, hvilken holdspiller han er, da han gjorde arbejdet med at ligge i væggen, da Riyad Mahrez stillede op i et frispark. Han endte med at spille 90 minutter i fodboldtrøjer, gennemførte næsten 90 procent af sine afleveringer og 93,8 procent i den sidste tredjedel, havde kun et skud på mål, men tog det med seriøs klasse. Efter så mange år i Barcelonas farver var dette endelig Messis rhapsody i PSG trøje.

I mellemtiden var det hans syvende mål i fem Champions League -kampe mod hold, der blev administreret af Pep Guardiola - hans tidligere Barcelona -chef - og hans syvende mål mod City. Efter kampen afslørede en "meget glad" Messi, hvor vigtigt det er for ham endelig at sætte sit præg i en PSG trøje. Dette er en tillidsforstærker for både klubben og ham, og nu vil nøglen være at holde den rullende, da det kun bliver mere udfordrende herfra.